Schaf er nu zelf eentje aan!

Technische specificaties

Cilinderinhoud

74 cm³

Motorvermogen

3.7 kW

Bladdiameter

300 / 350 mm

Droog gewicht excl. blad

10 / 10.1 kg

Max. zaagdiepte

100 / 125 mm

Waarom zou u voor de nieuwe Husqvarna-doorslijpmachine K770 kiezen? Omdat deze zo is ontworpen dat hij uw verwachtingen overtreft. In deze machine zijn decennia van wereldwijde ervaringen en de input van honderdduizenden gebruikers van doorslijpers van Husqvarna van over de hele wereld samengebracht. Deze doorslijper levert alle beproefde kwaliteiten en functies die u in zijn voorlopers bent gaan waarderen.

Voortbouwend op deze trotse geschiedenis van betrouwbare doorslijpers heeft hij nu nieuwe, zorgvuldig geselecteerde functies en aanpassingen, zodat het gebruik van uw K770 doorslijper een nog betere ervaring oplevert. Vooruitgang en erfgoed - op die manier doen we het al sinds we in 1958 zijn begonnen. Dat is onze traditie en daarom zullen we u nog jarenlang iconische doorslijpers blijven leveren.

Belangrijkste punten van de nieuwe Husqvarna K 770

Digitale ontsteking met optimale timing

De module voor digitale ontsteking is vernieuwd en levert nu een krachtige vonk met een optimale timing. Dat garandeert een eenvoudige start en een efficiënte verbranding.

Een nog beter op zwaar werk berekende zaagarm

Het nieuw ontworpen, gegoten magnesium carter heeft een driebouts verbinding om de zaagkop vast te zetten en dat zorgt voor een hogere torsiestijfheid dan de eerdere oplossing met twee bouten.

Een slimmere manier om de riem gespannen te houden

Dankzij het veerbelaste, halfautomatische SmartTension™-systeem blijft de aandrijfriem altijd op de juiste spanning. Dat garandeert een optimale krachtoverbrenging, een minimale slijtage en een maximale levensduur van de riem.

Koelere transmissie

De koelventilator van de koppeling verlaagt de werktemperatuur in de riemafdekking, wat de levensduur van de transmissiecomponenten, inclusief de aandrijfriem, verlengt.

Schaf er nu zelf eentje aan!

Ga mee op reis
met de nieuwe K 770